Mød GROWs koordinatorer

Her kan du blive klogere på hvem koordinatorerne fra GROW er.

Mød GROWs koordinator Mette Schriver Billenstein

Med sine 160cm højde bevarer Mette altid jordforbindelse. Hun er tænksom, nysgerrig og optimistisk og hun drives af at se mennesker vokse og udvikle sig. Størstedelen af sit arbejdsliv har hun beskæftiget sig med B2C virksomheder. Senest som selvstændig konsulent med speciale i brugerinddragelse, co-creation og kvalitative kundeundersøgelser. Mette arbejder altså med et uoverskygget fokus på hvordan produkter og services skaber værdi og for hvem.

Mette underviser i øvrigt på akademiet inden for design thinking og innovation og entreprenørskab.

Mette Billenstein Schriver

Mette Schriver Billenstein, koordinator i GROW

I GROW er Mette optaget af den personlige udvikling der ligger i at være iværksætter og hvordan den erfaring kan bruges aktivt i den enkeltes overvejelser omkring at skabe sig et godt arbejdsliv.

Mød GROWs koordinator Søren Griepentrog

Inden Søren kom til akademiet har han haft roller i særligt service- og oplevelsesbranchen, bl.a. med etablering af sportskoncept i Aarhus og som projektansat ved BKI Kaffe.

Udover koordinator-rollen i GROW, varetager Søren også projekter inden for studiemiljø (sociale tilbud uden for undervisningen) samt akademiets mentorprogram fra sommeren 2021.

Søren Griepentrog

Søren Griepentrog, koordinator i GROW

Med sine 190cm. har Søren overblikket over kontorfællesskabet fra administrative opgaver til kommunikation og koordinering af arrangementer. Det er som oftest også ham du hører fra ved henvendelse på grow@eaaa.dk.

”I størstedelen af mit arbejdsliv har jeg varetaget positioner med høje krav til selvledelse og handlekraft - i dag vil man nok kalde det ”intraprenørskab”. Jeg har ligeledes prøvet at fejle i jagten på at blive selvstændig, da jeg ikke formåede at forene min daværende livssituation med projektet. Det er nogle af de erfaringer jeg gerne vil give videre til medlemmerne i GROW, hvor jeg nyder at levere sparring på de udfordringer de studerende møder undervejs”

Søren Griepentrog, koordinator i GROW