Malthe Og Peter Intrace

Intrace

– et planlægningsværktøj, der skal give overblik og struktur i arbejdet

I efteråret 2016 deltog Malthe Petersen og Peter Rytter, som til dagligt studerer multimediedesign på Erhvervsakademiet i konkurrencen Student Geek Challenge. Her opnåede de en tredjeplads i et konkurrencepræget felt og vandt dermed et studiejob hos Novicell, som var en del af præmien.

En anden og mere varig gevinst var dog, at Malthe og Peter samtidig var blevet inspireret til at starte egen virksomhed. De besluttede sig for, at det største markedspotentiale lå i idéen om bedre at kunne planlægge sin tid, fordi tid altid er en knap ressource for de fleste.

Kort efter var virksomheden Intrace en realitet. Her er Malthe og Peter nu i fuldt sving med at hjælpe studerende, iværksættere og virksomheder med at få bedre styr på planlægningen og dermed, hvordan de bedst bruger tiden. Peter kender det selv fra sin egen hverdag:

"Som studerende kan det være udfordrende at håndtere mange bolde i luften, når jeg samtidig skal bevare det gode overblik. Så vi gik efter at lancere et værktøj, som kunne hjælpe den enkelte med et bedre overblik i hverdagen”, siger han.

Ro, når man har nået dagens opgaver

Selve produktet Intrace beskriver ophavsmændene som et planlægningsværktøj, der skal hjælpe brugeren med at planlægge den dyrebare tid bedst muligt, ved fx at bruge redskaber som Scrum, to-do-lister, notater og projekter til personlige opgaver og gruppearbejde.

Ifølge Peter har mange behov for at tilrette hverdag, så man ikke bare får overblik, men også ligefrem kan få fred og ro, når brugeren ved, at han eller hun har nået det, man skulle for i dag.

"Ideen bag Intrace er egentlig meget enkel. Få overblik over din hverdag, så der er tid til både at arbejde effektivt, men også til at give slip og nyde resten dagen, når du har gjort dit arbejde færdig", siger Peter.

Praktik under ddannelse hjalp dem på vej

De fremhæver, at deres uddannelse har hjulpet dem på vej. På 4. semester på multimediedesigneruddannelsen skal man nemlig i praktik, så man kan få afprøvet den viden, man har tilegnet sig i løbet af de foregående 3 semestre. Men knofedt og vilje er stadig afgørende:

“Mange af de ting man lærer på studiet er meget brugbare, når det både gælder SEO, kodning og design. Men du skal også regne med, at du selv skal lægge mange timer i at blive bedre", slutter Malthe.

Det er passionen, der driver

Efterhånden som idéen voksede, gik de to bagmænd under uddannelsen i praktik i egen virksomhed, så de kunne bruge alle kræfter på at forfølge deres mål. De indrømmer nemlig begge to, at der er ekstra stor glæde forbundet med at møde op på arbejde hver dag, når det er noget, man brænder for.

Selvom en almindelig arbejdsdag for de to unge iværksættere sagtens kan starte kl. 8.00 og slutte kl. 18.00, så er det passionen for deres virksomhed, der gør, at de gladeligt står op hver morgen.

Udforsk dine muligheder

Brug din studietid på at udforske eller udleve din iværksætterdrøm.

Få kontorplads i GROW

Få kontorplads i GROW

Ansøg om gratis kontorplads i kontorfællesskabet på Sønderhøj

Få kontorplads i GROW
Kom i praktik i egen virksomhed

Kom i praktik i egen virksomhed

Alle studerende kan søge om at komme i praktik i egen virksomhed. Se, hvordan du gør

Kom i praktik i egen virksomhed