Aktivitetskalender for GROW Community

Som medlem af GROW Community kan du deltage gratis i en række læringsaktiviteter – alle med formålet om at styrke dine kompetencer og evner til at arbejde med entreprenørskab, iværksætteri og skabe forandring

Vi har samlet alle aktiviteterne her på siden. Listen bliver løbende opdateret.

Du skal tilmelde dig de aktiviteter, du ønsker at deltage i. Der vil komme et tilmeldingslink til hver aktivitet, hvor du får muligheden for at tilmelde dig før alle de andre.

Er du ikke medlem af GROW Community? Så bliv gratis medlem her

Arrangementer på dansk er beskrevet på dansk. Engelske arrangementer er beskrevet på engelsk.

Tilmeld dig oplæg, kurser eller workshops

GROW Community udbyder tre typer arrangementer:

  • Oplæg er typisk et enkeltstående foredrag, arrangement eller lignende, hvor du kan lære af en ekspert inden for et bestemt område
  • Kurser er et 20 timers forløb inkl. forberedelse, som løber over én eller flere dage. Du skal deltage alle dage for at modtage dit diplom. 
  • Workshops er halvdagsforløb med en varighed a 10 timer inkl. forberedelse, hvor du som minimum skal tilmelde dig 2 forløb for at kunne deltage og modtage dit diplom.

Ved tilmelding til et arrangement tilmelder du dig automatisk til GROW Community, hvor du løbende kan få fordel af et stærkt netværk og komme forrest i køben til GROW's arrangementer.

Der er pt. ingen kommende arrangementer.